Søg

Garanti

Hos os har du 2 års fuld garanti, og på mange af vores møbler giver vi helt op til 25 års garanti. Men har du en reklamation, så skal du altid kontakte os og forhøre dig ad – for os er det mere vigtigt, at du er en tilfreds kunde, end lige præcis hvor gammelt produktet er.

Du har også 1 års fuld returret på alle lagervarer, som du ikke har benyttet. Eksempelvis hvis du køber kælke hjem til jeres institution og der ikke kommer sne - så kan I sende kælkene retur i op til 1 år fra ordredato. Det er hvad vi kalder fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Produktsikkerhed

Vi modtager også hver dag henvendelser fra vores kunder omkring vores produkters sikkerhed og om de kan være trygge i anvendelsen af produkter fra os. Og til det kan vi kun svare ja.

Alle vores produkter købes udelukkende fra leverandører som vi har haft et længerevarende samarbejde med, og hvor vi kender deres politikker og holdninger til produktion af produkter til institutionsbranchen. Vi arbejder løbende for at sikre os, at de produkter, vi tilbyder, ikke er skadelige for hverken børn, pædagoger eller dem, der fremstiller produkterne. Det er en ekstra garanti fra os til jer.